Dee Weet Raad

De online vrouwencoach voor raad over liefde, leven en werk.

Het mooiste cadeau voor je BFF

Een life-coachingworkshop: Het mooiste cadeau voor je BFF

Workshop: Maak van je leven een sprookje met happy ending! Het mooiste cadeau voor je BFF en jezelf!

Is je BFF bijna jarig en zoek je naar een perfect, zinvol cadeau? Of wil je een waardevolle middag/avond met beste vrienden doorbrengen? Lees snel verder! 

 

Het mooiste cadeau voor je BFF, een sprookje met happy ending

Wat is het verschil tussen een sprookje met een happy end en jullie leven? Elk sprookje is een spel van dualisme. Winst en geluk zit in de les van de tegenstelling. Pijn spoort aan tot creativiteit en verandering. Zo werkt groei & evolutie, alleen herkent niet iedereen de route naar de “happy ending”. 

Doe deze kleine test!

De vermomde heks komt voor de derde keer langs met een aantrekkelijk aanbod, wat doe je?

  1. Je twijfelt, en bedenkt een mooi verhaal voor jezelf waarom je het toch aanneemt
  2. Je bedankt vriendelijk en houdt de deur stevig op slot

Er staat een intiem feestje op de planning en je hebt 12 geliefde vriendinnen, je hebt ook nog een 13e vriendin, zij is gevaarlijk en vaak een spelbreker, hoeveel vrouwen nodig je uit?

  1. De 12 waarmee je een goede band hebt
  2. Alle 13, de 13e hoort er per slot van rekening ook gewoon bij

Je boze stiefmoeder heeft jou het leven zuur gemaakt, wat doet dit met jou?

  1. Je raakt verbitterd en reageert je pijn af op de buitenwereld
  2. Je hebt een duidelijke les gekregen van hoe het niet moet en kiest zelf voor een eigen liefdevolle koers

Doordat je keuzevrijheid in deze test beperkt is, en beide antwoorden lijnrecht tegenover elkaar staan, zou je kunnen denken dat ik het met deze voorbeelden wel heel simpel stel.

Toch is het zo simpel, we hebben altijd een keuze. Helaas wijst de realiteit uit, dat we ons te weinig bewust zijn van deze keuzevrijheid. En ontbreekt het ons aan visie om het leven dat we wensen voor ons uit de dromen. Het zijn vaak de situaties welke we willen vermijden wat onze aandacht en focus opslokt. En precies dat wat we aandacht geven groeit.

Of je het moeilijk hebt gehad in je jeugd, of voor andere emotionele/fysieke uitdagingen bent komen te staan – het verleden heeft altijd invloed op het NU en de toekomst. Zo zijn we gebouwd, zo werkt ons brein.

Een mix van moderne wetenschap, psychologie en oude mystieke wijsheden

Met een mix van moderne wetenschap & psychologie in combinatie met oude mystieke wijsheden begeleid ik jullie tijdens de workshop. Het geeft inzicht en grip op de automatische processen van ons brein. Zo leren jullie spelen met taal en de Wet van Aantrekking om bewust keuzes te maken. Keuzes trouw aan het hart en in harmonie met je Mind.

De tegenstellingen die op ons bordje belanden, zijn uitstekende kost om een feestmaal mee te leren bereiden.

Interactieve huiskamer workshop met BFF's

Mooiste cadeau voor je BFF, een huiskamer workshop

Tijdens deze interactieve huiskamer workshop leggen we gezamenlijk alle ‘uitdagende’ ingrediënten op tafel en begeleid ik jullie om hiermee een waar feestmaal te bereiden! Na opgave van deelname, ontvangen jullie een vragenlijst zodat we op de dag zelf meteen effectief aan de slag kunnen!  Deze 3 uur durende workshop is voor 2 – 5 personen en kost € 255,- incl. btw, al het materiaal inbegrepen en exclusief eventuele reiskosten (€ 0,19/km). 

Plaats een reactie